Vintersæson

 

Sene efterår, vinter og tidlige forår har sin helt specielle egen charme i Skiveren. Her er "højt til loftet", og naturen byder dig velkommen på sin egen rå og uforfalskede måde.

Skiverensgaard er beliggende lige op til et stort EU udnævnt fugle habitat område, som strækker sig fra Skiveren, og op over Råbjerg Mile og ind i Hulsig hede for at slutte midt i Skagen klitplantage.

Hele området er i det tidlige forår, et fremragende sted hvor man kan se de store fugletræk. I april og maj svæver den majestætiske Havørn langs klitterne, medens den tålmodigt venter på gunstige forhold, før den beslutter sig for at krydse Skagerrak på sin vej mod Norge, hvor den opholder sig hele sommeren.

Skov- og Naturstyrelsen udgiver en mængde foldere om gode naturoplevelser i hele området. Du kan finde dem via deres hjemmeside.

Golfbanen Hvideklit er åbent for spil hele året, og således et godt sted, at vedligeholde formen før den egentlige højsæson.

Endelig, ikke at forglemme, så er nærheden til ferie metropolen Skagen også et stort plus. I hele Skagen området, finder du en mængde aktiviteter og attraktioner.

Du finder yderlig information om Skagen området på vores links side.